Doe mee aan de Uniface Challenge 2011

Doe mee aan de Uniface Challenge 2011

VOORRONDE

Beschrijf de meest creatieve Uniface applicatie

De beste inzending wint een portable harddisk. Bovendien wordt de applicatie gebruikt voor de Uniface Challenge 2e ronde!

Thema 2011

Omdat er steeds meer behoefte is aan integratie van software met andere technologieën is de integratiemogelijkheid van Uniface het thema van de Challenge 2011.

Twee ronden

Dit jaar vinden er voor het eerst twee ronden plaats. In de voorronde gaat het om de wensen en voorwaarden.
De 2e ronde betreft de implementatieronde van de wensen en voorwaarden. Voorafgaand organiseren we voor alle deelnemers aan de tweede ronde een gratis eendaagse Uniface 9.5 workshop bij Compuware.

Wat willen we zien?

Voor deze 1e ronde willen we zien hoe je op een creatieve manier andere technologieën met een Uniface applicatie integreert met Social Media zoals Facebook, Twitter, Google en LinkedIn. Maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van Web Services. Op www.uniface.nl vind je meer informatie over de integratie van Uniface applicaties met andere technologieën.

De spelregels voor de Voorronde

  • In de eerste ronde willen we een voorstel zien voor een applicatie die voldoet aan de volgende voorwaarden:
    • De applicatie moet vanaf scratch in een dag te bouwen zijn;
    • De applicatie moet gebouwd worden met de meest recente [controlled] release van Uniface 9.5.
    • De applicatie moet draaien op het platform van de toekomst: het World Wide Web
  • Je kunt alleen of met een team van maximaal 4 personen deelnemen
  • KISS! Keep It Simple, is het principe. Beperk je tot een eenvoudig en goed leesbaar document waarmee iedere Uniface developer in één dag een applicatie kan bouwen.

De winnende inzending!

De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit Compuware en niet Compuware “Unifacers”. De winnende inzending wordt tijdens de najaars Face-2-Face conferentie door Compuware op 15 november 2011 bekend gemaakt.

Ben je enthousiast? Dan ontvangen we jouw (of jullie) creatieve applicatiebeschrijving graag voor 1 november 2011. Heb je nog vragen, neem dan per e-mail contact op met: [email protected]

Uniface Challenge Team

Lees ook: Meer lezen over de Uniface Challenge 2011.