Website is volledig vernieuwd

De website van Face to Face www.uniface.nl is volledig vernieuwd. Het heeft een hoop werk gekost, maar het resultaat mag er zijn. Al zeggen wij het zelf. Bij de statische pagina’s wordt alle informatie over de vereniging en haar activiteiten gepresenteerd inclusief alle foto’s. Bij de berichten wordt allerlei informatie gecommuniceeerd, die op dat moment operationeel van belang is.

Op alle pagina’s en berichten kun je commentaar geven. Hierdoor zal de website een interactief karakter krijgen. Wij nodigen je dan ook vriendelijk uit, je reactie op onderwerpen in de website te geven. Wij zijn al ontdekt, want er zijn al mensen, die een reactie gegeven hebben. Wil je de foto’s van vorige conferenties bekijken, dan kan dat nu. Alle foto’s staan op de website gepubliceerd.

De volgende Face to Face Najaarsconferentie staat weer gepland en wel op dinsdag 15 november 2011. Wil je als gastheer optreden en/of een presentatie geven, laat ons dat dan weten. Dat kan door een reactie op dit bericht of door contact op te nemen met het Face to Face Bureau.

De e-mailing van de berichten gebeurt nu vanaf de website. Je kunt nu jezelf aanmelden en afmelden via de website. Weet je nog mensen, die geinteresseerd zijn, laat zij zich dan aanmelden via de website.