Lustrum

Face to Face Lustrum 2016

Het Face to Face Lustrum 2016 is gevierd met een bijeenkomst in Vanzz in Amsterdam. Er waren 117 deelnemers. Er werd volop genetwerkt onder het genot van een drankje en een diner buffet. Als aandenken kregen de deelnemers een fotoboekje met een impressie over de afgelopen 25 jaar. Klik hier voor de foto’s.

 


Het begin

In het najaar van 1990 kwam een groepje “Unifacers” bestaande uit onder meer Feico Alkemade en Sybrand de Jong van Uniface Nederland, Frank Verschoor van Multihouse, Hans Wetser van Grasso en Arnoud Knaven van Ideta bijeen om te onderzoeken of we tot de oprichting van een gebruikersvereniging zouden kunnen komen. Enthousiast werd door deze groep de eerste Najaarsconferentie 1990 als test georganiseerd. De deelname was zo veelbelovend, dat wij het aandurfden om “Face to Face, de Vereniging van Nederlandse Uniface gebruikers” op te richten.

Op 21-1-1991 ontstond Face to Face dan officieel bij notaris Eduard Verhoeff in Arnhem door ondertekening van de statuten door Frank Verschoor, Arnoud Knaven en Sybrand de Jong. Hans Wetser was ondertussen al druk bezig als penningmeester met administratiekantoor Hertoghs om de financiële en ledenstructuur op te zetten. Petra Zeevenhoven van Uniface verzorgde in de beginjaren alle secretariële zaken voor het bestuur bestaande uit Frank Verschoor (voorzitter), Sybrand de Jong (secretaris), Hans Wetser (penningmeester), Arnoud Knaven en Jan Turk.

 

De Vereniging van Nederlandse UNIFACE gebruikers