Engineering World 2012

Call for Speakers

ENGINEERING WORLD 2012
Security

In samenwerking met partners, Usergroups en vakverenigingen organiseert Sogeti op zaterdag 4 februari 2012 voor de 5e maal Engineering World. Op deze wijze stelt Sogeti engineering Nederland in staat in één dag geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen binnen dit boeiende vakgebied. Engineering World 2011 werd door ruim 200 bezoekers bijgewoond en met een zeer ruime voldoende gewaardeerd.
Engineering World is bestemd voor iedereen die werkzaam is op dit terrein en biedt een breed programma, voor en door Engineers. Daarvoor vragen we vooral ook jouw hulp.

Heb jij een goed verhaal over Security?
Dan nodigen wij jou (en/of jouw collega’s) uit om een bijdrage te leveren aan dit evenement. Dit kan in de vorm van een presentatie, een workshop of een ander type sessie (maximale duur: 45 minuten).
Hieronder staat een aantal mogelijke interessegebieden waarop jij kunt inzoomen.

 

 

 

 

 

 

Belangstelling?
Informeer ons dan snel –middels bijgevoegd Engineering World 2012 formulier– over je ideeën en plannen. Dit aanmeldformulier dient uiterlijk 17 december a.s. bij de organisatie binnen te zijn. Inleveren kan via [email protected]. Op dit mailadres kun je ook terecht met eventuele vragen.
Met vriendelijke groet,
Organisatie Engineering World 2012

Download Engineering World 2012