Face to Face Lustrum 2016

 

Beste Unifacer, 

Graag nodigen wij u uit voor de viering van het 25 jarig  jubileum van onze vereniging Face to Face op donderdag 11 februari 2016 in restaurant Vanzz naast het Uniface hoofdkantoor in Amsterdam. 

Face to Face, de vereniging van Nederlandse Uniface gebruikers is officieel opgericht op 21 januari 1991. Het toenmalig bestuur bestond uit Frank Verschoor, Sybrand de Jong, Hans Wetser, Arnoud Knaven en Jan Turk. 

Vanaf 17:30 uur bent u van harte welkom in Vanzz voor een gezellige avond waar u kunt netwerken met oude bekenden en nieuwe gezichten onder het genot van hapjes en drankjes en  een diner buffet.

Loungebar & restaurant Vanzz
De Corridor 2
1101 BD Amsterdam
 

Bent u benieuwd naar het huidig bestuur, de Uniface professionals en de – liefhebbers, meldt u zich dan hier aan voor meer informatie over deze  feestelijk bijeenkomst. U kunt zich natuurlijk ook meteen aanmelden voor de bijeenkomst.

Onze mailinglijst is niet compleet. Als u mensen kent, die ook geïnformeerd willen worden en eventueel deelnemen en deze mailing niet hebben ontvangen, vraag dan of ze zich aanmelden voor de mailings op onze website.

Graag verwelkomen wij u op 11 februari!