Herinnering Face to Face Najaarsconferentie 2012

Op woensdag 14 november 2012 wordt bij Compuware in Amsterdam de Face to Face Najaarsconferentie 2012 gehouden. Je hebt daar al eerder een mailing over mogen ontvangen. Vele deelnemers hebben zich al aangemeld, maar voor degenen, die dat nog niet gedaan hebben, sturen wij hierbij een herinnering.

Het programma is weer de moeite waard. Wij beginnen met een aantal technische presentaties in de potpourri. Deze technische presentaties zijn ook deze keer weer de moeite waard. Huddie Klein van Formido zal de succesvolle implementatie van Uniface in zijn bedrijf nader toelichten.

Als gastheer zal Compuware weer veel informatie verschaffen. Voor de lunch zullen een aantal sprekers de marktontwikkelingen en Uniface 9.6 toelichten. Na de lunch zal er een scheiding van de geesten optreden. Voor de technisch georiĆ«nteerde mensen zal een technische workshop voor “Uniface 9 en de nieuwe C/S mogelijkheden” door Berry Kuijer Saat georganiseerd worden. Voor de business georiĆ«nteerde mensen zal er onder leiding van de deskundige moderator  Norbert Huijzer gediscussieerd worden over “Nu of ? – wanneer ga je je applicaties moderniseren?”.

Voor mensen, die naar de toekomst willen kijken zal Henk van der Veer van het Uniface Lab de eerste contouren aangeven van Uniface 10. Na deze dag ben je weer helemaal up to date met Uniface. Uiteraard is er ook voldoende tijd om te netwerken.

Kijk voor het volledige programma op: Programma N2012

Je helpt ons als organisatie, door je zo snel mogelijk op te geven. Het is niet veel werk. Volg de link en vul een paar veldjes in. Aanmelden voor de Face to Face Najaarsconferentie 2012.