Face to Face Voorjaarsconferentie 2018

Onderwerp: Verandering van domein en F2F Voorjaarsconferentie 2018.

Verandering van domein

Wij hebben ons domein veranderd naar uniface2face.nl. Wij hadden het domein uniface.nl zolang in bruikleen van Uniface en zij hebben nu nieuwe plannen voor het gebruik van dit domein. Dat is voor ons geen probleem. Wij hebben de website overgezet naar www.uniface2face.nl en ons verzoek is om deze website voortaan te gebruiken. Deze website wordt up to date gehouden. De oude website www.uniface.nl is nog even in de lucht, maar wordt niet up to date gehouden en zal binnenkort beëindigd worden.

Het e-mailadres van het Bureau is ook veranderd en is nu [email protected].

Face to Face Voorjaarsconferentie 2018

De Face to Face Voorjaarsconferentie 2018 zal worden gehouden op woensdag 6 juni 2018 in het Louwman Museum, Leidsestraatweg 57, 2594 BB Den Haag.

Het programma is weer zeer de moeite waard met technische potpourripresentaties, ervaringen met Uniface 10.3 en informatie over de Uniface ontwikkelingen. De Algemene Ledenvergadering zal gehouden worden. Na de lunch krijgen we een rondleiding door het museum. We sluiten af met een keynote over de nieuwe privacy wetgeving. Kortom, zet het snel in je agenda en houdt deze datum vrij.

Kijk voor het volledige programma op: Programma_V2018.

De toegang is gratis voor leden. Voor niet-leden is de prijs €160.

Meld je nu aan door het formulier op de website in te vullen.

Vriendelijke groet,

Face to Face Bureau

Sybrand de Jong

[email protected]

www.uniface2face.nl

+31620439322