Face to Face Najaarsconferentie 2017

Beste relatie van Face to Face,

De Face to Face Najaarsconferentie 2017 zal op woensdag 15 november 2017 gehouden worden in Brouwerij Het Anker, Guido Gezellelaan 49, 2800 Mechelen, BelgiĆ«. Het programma is weer de moeite van het komen waard met twee potpourripresentaties, twee klantenpresentaties en veel informatie van Uniface. Er zal weer volop gelegenheid tot netwerken zijn. Aan het einde van de conferentie zal er een rondleiding door de brouwerij zijn. Kortom een echte Unifacer mag dit niet missen. Kijk voor het programma op: >Programma_N2017.

Wij hebben al aanmeldingen mogen ontvangen. Heb je dat nog niet gedaan, meld je dan zo snel mogelijk aan. Om logistieke redenen, zoals horeca afspraken, moeten wij de uiterste aanmelddatum op 6 november 2017 stellen. Meld je daarom zo snel mogelijk aan door op deze link te klikken

Het Anker heeft ook een hotel. Een aantal bestuursleden zal daar dinsdag overnachten. Als je ook gebruik wilt maken van het hotel, moet je dat zelf even bespreken: +3215287141 of [email protected]. We gaan mogelijk dinsdagavond gezamenlijk dineren. Als je daaraan mee wilt doen, moet je dat even aan het Bureau laten weten.