Face to Face Najaarsconferentie 2013

Zoals wij al eerder hebben vermeld, wordt de Face to Face Najaarsconferentie 2013 gehouden op donderdag 28 november 2013 in Koetshuis de Haar in Haarzuilens. Wij hebben op onze website een volledig programma gepubliceerd. Het is de moeite waard om weer aanwezig te zijn.

Wij besteden aandacht aan versiebeheer van de Uniface-omgeving, zowel vanuit de optiek van de gebruiker als vanuit de optiek van een leverancier. Natuurlijk weer volop informatie van Compuware over Uniface, die je niet mag missen. Uniface 10 komt uitgebreid aan de orde. Maar ook “web & mobile”. En natuurlijk is er ook aandacht voor Uniface 9.6 en het nieuwe partnerprogramma. De conferentie begint van lieverlede traditioneel met een aantal korte technische presentaties in het kader van de potpourri.

Face to Face zal een plan presenteren voor het lidmaatschap PLUS. Dit wordt een zeer aantrekkelijke propositie voor mensen, die speciale kennis van Uniface en omgeving willen vergaren. De naam zegt het al: dit is exclusief voor Face to Face leden.

Verder is er natuurlijk uitgebreid gelegenheid om te netwerken. Wij hebben wederom een prachtige locatie weten vast te leggen en voor de liefhebbers is er dan ook een rondleiding door het mooiste kasteel van Nederland: Kasteel de Haar.

Wij hebben al vele aanmeldingen mogen registreren. Wij hebben nog plaatsen over. In verband met de organsiatie stellen wij het op prijs om zo snel mogelijk jouw aanmelding te mogen ontvangen.

Bekijk het programma en meld je nu aan.