Doe mee aan de Uniface Challenge 2012!

 

Doe mee aan de Uniface Challenge 2012!

Alle leden van het winnende team ontvangen een iPad3

Op 27 april aanstaande vindt de Uniface Challenge 2012 plaats.

Op die dag zullen een aantal Uniface ontwikkelteams de strijd met elkaar aangaan om binnen 1 dag een fraaie en funtionele Webapplicatie te ontwikkelen. De teams, elk bestaande uit twee teamleden, zullen de beschikking krijgen over een standaard Uniface 9.5 ontwikkelomgeving, een Applicatie Model, en een functionele beschrijving (requirements) van de te ontwikkelen applicatie.

 De Challenge zal plaatsvinden op het Compuware kantoor in Amsterdam Zuid-Oost. Gedurende die dag zal het aan de deelnemers aan niks ontbreken en Compuware zal zorg dragen voor een goede catering. Op het eind van de dag zullen de teams in de gelegenheid worden gesteld hun Webapplicatie te presenteren aan de overige deelnemers en de jury. Het wordt een boeiende en vooral ook een leuke dag met veel fun!

 De jury bestaat uit:

  • Ton Blankers (Client Manager)
  • Zulayka Martis (Marketing manager)
  • Rob van der Pluijm (software engineer en winnaar van de eerste ronde)
  • Berry Kuijer Saat (Solution Consultant).

De juryleden zullen de resultaten voornamelijk beoordelen op basis van de geimplenteerde functionaliteiten en in mindere mate op de gebruikte code (Uniface script, HTML, JavaScript en dergelijke).

Verder krijgen alle deelnemers ter voorbereiding een Uniface Workshop aangeboden om kennis te maken met de laatste ontwikkelingen van Uniface op het gebied van Web development en Web services. Deze workshop zal gehouden worden op 6 april 2012.

Inschrijvingen voor de Challenge kan door uiterlijk 1 april 2012 een email te sturen naar [email protected]