Doe mee aan de Uniface Challenge 2012! Let op: datum is veranderd.

Doe mee aan de Uniface Challenge 2012!  

Alle leden van het winnende team ontvangen een iPad3

Op veler verzoek zal de workshop voor de deelnemers aan de Uniface Challenge verplaatst worden naar 13 april 2012, van 10:00 – 16:00 uur.

Op 27 april aanstaande vindt de Uniface Challenge 2012 plaats.

Op die dag gaat een aantal Uniface ontwikkelteams de strijd met elkaar aan om binnen
1 dag een fraaie en functionele Webapplicatie te ontwikkelen. De teams, elk bestaande uit twee teamleden, zullen de beschikking krijgen over een:

  • standaard Uniface 9.5 ontwikkelomgeving
  • Applicatie Model
  • functionele beschrijving (requirements) van de te ontwikkelen applicatie.

 De Challenge zal plaatsvinden op het Compuware kantoor in Amsterdam Zuid-Oost. Gedurende die dag zal het aan de deelnemers aan niks ontbreken en Compuware zal zorg dragen voor een goede catering. Op het eind van de dag zullen de teams in de gelegenheid worden gesteld hun Webapplicatie te presenteren aan de overige deelnemers en de jury. Het wordt een boeiende en vooral ook een leuke dag met veel fun!

 De jury bestaat uit:

  • Ton Blankers (Client Manager)
  • Zulayka Martis (Marketing manager)
  • Rob van der Pluijm (software engineer en winnaar van de eerste ronde)
  • Berry Kuijer Saat (Solution Consultant).

De juryleden zullen de resultaten voornamelijk beoordelen op basis van de geimplenteerde functionaliteiten en in mindere mate op de gebruikte code (Uniface script, HTML, JavaScript en dergelijke).

Verder krijgen alle deelnemers ter voorbereiding een Uniface Workshop aangeboden om kennis te maken met de laatste ontwikkelingen van Uniface op het gebied van Web development en Web services. Op veler verzoek zal deze workshop voor de deelnemers aan de Uniface Challenge verplaatst worden naar 13 april 2012, van 10:00 – 16:00 uur.

 

Inschrijvingen voor de Challenge kan door uiterlijk 1 april 2012 [geen grap] een email te sturen naar [email protected]